Tue toimintaamme

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ottaa mielellään vastaan merkkipäivä- ja testamenttilahjoituksia. Niiden avulla voimme tukea perheiden jaksamista ja lapsuudenkodissa tehtävää hoitotyötä.

Merkkipäivälahjoitukset

Ohjaamalla merkkipäivämuistamisesi Kehitysvammaisten Palvelusäätiölle saat lahjaksi hyvän mielen. Kehottamalla sukulaisiasi ja tuttaviasi perinteisen syntymäpäivä- tai häälahjan sijaan tekemään lahjoituksen kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä hyväksi voit tehdä tärkeää työtämme näkyväksi ja saada niin itsellesi kuin lahjoituksen tekijöillekin hyvää mieltä. 

Testamenttilahjoitukset

Tekemällä testamentin ja osoittamalla sen Kehitysvammaisten Palvelusäätiölle olet mukana tukemassa tärkeää työtämme kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä hyväksi. Kunnioitamme suuresti saamiamme testamenttilahjoituksia ja noudatamme tarkoin niiden tekijöiden tahtoa ja toiveita.

Jotta testamentti on juridisesti pätevä, se on tehtävä tarkoin määritellyn mallin mukaisesti. Testamentin teossa on hyvä käyttää apuna ja asiantuntijana asianajotoimistoa tai pankin lakimiestä. On hyvä muistaa, että testamentin tekijä voi koska tahansa muuttaa testamenttinsa sisältöä tai perua sen.

Kahdella saamallamme testamenttilahjoituksella olemme kyenneet merkittävällä tavalla järjestämään ja kehittämään perheille tarjottavia lyhytaikaishoidon palveluita. Huolehdimme lahjoittajiemme hautojen hoidosta.

Sydämelliset kiitokset tuestanne!


Lisätietoja