Ystävyyden lähettilääksi -ystävätoiminnan kurssi

Ryhdy sinäkin Ystävyyden lähettilääksi!

Ystävätoiminnan kurssilla koulutamme uusia Ystävyyden lähettiläitä. Kurssilla pohditaan ystävänä toimimisen taitoja ja pelisääntöjä. Kurssilla käytetään soveltuvin osin Suomen Punaisen Ristin kurssimateriaalia. Kurssi on suunnattu erityistä tukea tarvitseville aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet ystävätoiminnasta.

Kurssipäivän pituus lauantaina ja sunnuntaina on klo 9-15. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssi ei sisällä majoitusta. Kurssipäivinä tarjoillaan lounas ja kahvit. Kurssille mahtuu 8 osallistujaa.

Kurssin kouluttajina toimivat Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomi YAMK-opiskelijat Leea Eskelinen ja Johanna Skantz.

Yhteistyössä mukana Suomen Punainen Risti ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö vastaa kurssin jälkeen Ystävyyden lähettilääksi alkavien vapaaehtoistyön ja ystäväparien tuesta.

Ystävyyden lähettiläs -toiminta on osa Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanketta. Lue lisää hankkeesta tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumisia toivomme 19.2. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautumislomakkeessa on tärkeää vastata kaikkiin kohtiin. Kurssivahvistukset tehdään tiistaina 20.2.2018. Vapaita paikkoja kannattaa kysellä myös ilmoittautumisen päätyttyä!

Lisätietoja: markku.vellas@kvps.fi

Kuvassa ystävykset Eija Rantanen ja Teemu Rantanen, kuvaaja Antti Yrjönen

Kartta


Lisätietoja