Vammaiskortin mahdollisuudet Suomen kiertueella 2017 / Jyväskylä

Tule kuulemaan, mikä on EU:n Vammaiskortti ja mitä mahdollisuuksia se voisi tarjota Jyväskylän seudulla ja Keski-Suomessa!

Mitä kaikkia mahdollisuuksia eurooppalainen Vammaiskortti voisi tarjota vammaisille henkilöille, heidän avustajilleen ja saattajilleen? Mitä hyötyä kortista voisi olla palveluntarjoajille kulttuuri-, liikenne-, liikunta-, ja muilla vapaa-ajan sektoreilla?

Tule kuulemaan lisää Vammaiskortti-hankkeen etenemisestä ja tapaamaan eri alojen toimijoita Vammaiskortin mahdollisuudet -tilaisuuteen Jyväskylään keskiviikkona 22.3. klo 10-14! Tilaisuuteen ovat tervetulleita vammaisjärjestöjen edustajat, erityistä tukea tarvitsevat henkilöt ja eri alojen palveluntarjoajat sekä kaikki vammaisten ihmisten yhdenvertaisuudesta kiinnostuneet. Ohjelmassa on Vammaiskortti-hankkeen esittelyä, asiantuntijapuheenvuoroja ja yhteistä keskustelua.

ALUSTAVA OHJELMA

10.00 Mikä on EU:n Vammaiskortti? (Petra Tiihonen, Vammaiskortti-hanke)
10.40 Mitä mahdollisuuksia Vammaiskortti tuo järjestön näkökulmasta? (Jenni Paanala, Oikeuksienvalvonnan asiantuntija, Suomen Kuurosokeat ry)
11.00 Mitä mahdollisuuksia Vammaiskortti toisi minulle? (Kokemusasiantuntija Satu-Maria Virtanen)
11.30 Mitä mahdollisuuksia Vammaiskortti toisi palveluntarjoajille (Jukka Poutiainen, Hutunki Oy)
12.00 Mahdollisuus kysymyksiin
12.30 Kahvitarjoilu
13.00 Pohdintaa ja toimintasuunnitelmia ryhmissä: Miten Vammaiskortin mahdollisuuksia voidaan edistää vammaisjärjestöjen, eri alojen palveluntarjoajien ja kuntien yhteistyönä?
13.45 Yhteenveto
14.00 Päivän päätös

Tilat ovat esteettömät ja tilaisuuteen voidaan tarvittaessa järjestää viittomakielen tulkkaus (suomi). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Huom! Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tilaisuuteen 10.3. mennessä tästä linkistä.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske:n kanssa. Tilaisuus on osa Vammaiskortin mahdollisuudet Suomen kiertueella 2017! -sarjaa. Vastaavat tilaisuudet järjestetään kevään 2017 aikana Turussa, Tampereella, Oulussa, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa. Lisäksi toukokuussa järjestetään ruotsinkielinen tilaisuus Helsingissä.

Kartta


Lisätietoja