Vammaiskortin mahdollisuudet Suomen kiertueella 2017 / Turku

Tule kuulemaan, mikä on EU:n vammaiskortti ja mitä mahdollisuuksia se voisi tarjota Varsinais-Suomeen!

Mitä kaikkia mahdollisuuksia eurooppalainen Vammaiskortti voisi tarjota vammaisille henkilöille, heidän avustajilleen ja saattajilleen? Mitä hyötyä kortista voisi olla palveluntarjoajille kulttuuri-, liikenne-, liikunta-, ja muilla vapaa-ajan sektoreilla?

Tule kuulemaan lisää Vammaiskortti-hankkeen etenemisestä ja tapaamaan eri alojen toimijoita Vammaiskortin mahdollisuudet -tilaisuuteen Turkuun perjantaina 7.4. klo 12.00-15.30! Tilaisuuteen ovat tervetulleita vammaisjärjestöjen edustajat, erityistä tukea tarvitsevat henkilöt ja eri alojen palveluntarjoajat sekä kaikki vammaisten ihmisten yhdenvertaisuudesta kiinnostuneet. Ohjelmassa on Vammaiskortti-hankkeen esittelyä, asiantuntijapuheenvuoroja ja yhteistä keskustelua.

ALUSTAVA OHJELMA

12.00 Kahvitarjoilu
12.30 Mikä on EU:n Vammaiskortti? (Projektipäällikkö Petra Tiihonen, Vammaiskortti-hanke)
13.15 Mitä mahdollisuuksia Vammaiskortti tuo järjestön näkökulmasta? (Johanna Helen, Turun Reumayhdistys ry)
13.30 Mitä mahdollisuuksia Vammaiskortti toisi minulle? (Kokemusasiantuntija Riitta Nissilä)
14.00 Mahdollisuus kysymyksiin
Tauko
14.30 Pohdintaa ja toimintasuunnitelmia ryhmissä: Miten Vammaiskortin mahdollisuuksia edistetään yhteistyössä vammaisjärjestöjen, eri alojen palveluntarjoajien, kuntien ja muiden tahojen kanssa?
15.15 Yhteenveto
15.30 Päivän päätös

Kaikki tilat ovat esteettömät ja tilaisuuteen voidaan tarvittaessa järjestää viittomakielen tulkkaus (suomi). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Huom! Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tilaisuuteen 31.3. mennessä tästä linkistä.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Kynnys ry:n kanssa. Tilaisuus on osa Vammaiskortin mahdollisuudet Suomen kiertueella 2017 -sarjaa. Vastaavat tilaisuudet järjestetään kevään 2017 aikana Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa. Lisäksi toukokuussa järjestetään ruotsinkielinen tilaisuus Helsingissä.

Kartta


Lisätietoja