Vammaiskortin mahdollisuudet Suomen kiertueella 2017 / Lappeenranta

Tule kuulemaan, mikä on EU:n vammaiskortti ja mitä mahdollisuuksia se voisi tarjota Kaakkois-Suomeen!

Mitä kaikkia mahdollisuuksia eurooppalainen Vammaiskortti voisi tarjota vammaisille henkilöille, heidän avustajilleen ja saattajilleen? Mitä hyötyä kortista voisi olla palveluntarjoajille kulttuuri-, liikenne-, liikunta-, ja muilla vapaa-ajan sektoreilla?

Tule kuulemaan lisää Vammaiskortti-hankkeen etenemisestä ja tapaamaan eri alojen toimijoita Vammaiskortin mahdollisuudet -tilaisuuteen Lappeenrantaan keskiviikkona 3.5. klo 12.00-15.00! Tilaisuuteen ovat tervetulleita vammaisjärjestöjen edustajat, erityistä tukea tarvitsevat henkilöt ja eri alojen palveluntarjoajat sekä kaikki vammaisten ihmisten yhdenvertaisuudesta kiinnostuneet. Ohjelmassa on Vammaiskortti-hankkeen esittelyä, asiantuntijapuheenvuoroja ja yhteistä keskustelua.

ALUSTAVA OHJELMA

12.00 Kahvitarjoilu ja tervetuliaissanat (Katriina Kunttu, Eksote ja Pirjo Herttuainen, Socom)
12.15 Mikä on eurooppalainen vammaiskortti? (Katri Malte-Colliard, Vammaiskortti-hanke)
13.00 Mitä mahdollisuuksia Vammaiskortti voisi tuoda vammaisille henkilöille? (Sirkku Perttula, Etelä-Karjalan Neuroyhdistys ry)
13.30 Mahdollisuus kysymyksiin
14.00 Pohdintaa ja toimintasuunnitelmia ryhmissä: Miten Vammaiskortin mahdollisuuksia edistetään Kaakkois-Suomessa - yhteistyössä vammaisjärjestöjen, eri alojen palveluntarjoajien ja kuntien kanssa
14.45 Yhteenveto
15.00 Päivän päätös

Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuun aikana näillä sivuilla.

Tilat ovat esteettömät ja tilaisuuteen voidaan tarvittaessa järjestää viittomakielen tulkkaus (suomi). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Huom! Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tilaisuuteen 26.4. mennessä tästä linkistä.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten ja Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socomin kanssa. Tilaisuus on osa Vammaiskortin mahdollisuudet Suomen kiertueella 2017 -sarjaa. Vastaavat tilaisuudet järjestetään kevään 2017 aikana Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Tampereella. Lisäksi toukokuussa järjestetään ruotsinkielinen tilaisuus Helsingissä.

Kartta


Lisätietoja