Unelmista todeksi - työpaja

Kevään Järvenpään Dream Cafe´ssa, Unelmointikahvilassa aloitettu työ on loppusuoralla.

Toukokuussa 2014 kokoontunut keskiuusimaalaisten kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten joukko unelmoi, mikä tekisi elämästä mielekkäämpää ja arjesta parempaa. Illan tuotokset koostettiin ja laitettiin tärkeysjärjestykseen kahdessa työpajassa Järvenpäässä ja Tuusulassa lokakuun alussa 2014.


Pajat toteutettiin Järvenpään kaupungin työ- ja päivätoimintojen ja Eteva kuntayhtymän Järvenpään toimintakeskuksen kanssa Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston tiloissa Järvenpäässä ja tuusulalaisten kanssa Tuusulan toimintakeskus Kettusessa.


Pajoihin osallistuneet päämiesryhmät koostivat näkemyksensä käsiteltyihin asioihin. Torstaina 30.10.2014 kerrotaan ajatuksista toimijoille ja päättäjille yhteistyön pohjaksi ja pohditaan yhdessä keinoja saattaa elämää ja arkea parantavia asioita liikkeelle.


Torstaina 30.10. klo 17:45-19:45 järjestettävä työpaja kokoontuu Järvenpään seurakuntaopiston A-rakennuksessa sijaitsevassa Amerikanhallissa (Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää). Tilaisuus ovat maksuton, mutta edellyttää tarjoilun järjestämisen vuoksi ilmoittautumisen.  Tilaisuuteen toivotetaan tervetulleeksi keskiuusimaalaiset päämiehet taustatukihenkilöineen mutta erityisesti myös alueen vaikuttavat toimijat, yhteistyökumppanit ja päättäjät.

Kartta