Tulevaisuuden taitajat -koulutus erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille

Erityislapsen vanhempi, haluatko kääntää katseesi tulevaan ja kohdata näkymän toiveikkain sekä luottavaisin mielin? Toivotko itsellesi voimia ja taitoa luovia, kun arjen myrskyt meinaa hukuttaa alleen? Tule kurssillemme visioimaan perheesi ja lapsesi tulevaisuutta ja voimaantumaan vertaisseurassa.

Tervetuloa Tulevaisuuden taitajat -koulutukseen Kylpylähotelli Peurunkaan 23.-24.3. ja 13.-14.4.2019!

Paikka: Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa

Ajankohta: 23.3. klo 9.00 - 24.3. klo 15.30 ja 13.4. klo 9.00 - 14.4. klo 15.00


Kurssimme pohjautuu Australiassa kehitettyyn erityislapsiperheille suunnattuun varhaisen tuen ohjauskoulutukseen, jossa vanhemmat osallistuvat myönteiseen ja luovaan visiointiprosessiin sekä tavoitteidensa toteuttamiseen. Sen yhtenä perusajatuksena on perheiltä perheille eli kurssin vetäjät ovat myös itse erityislasten vanhempia.
Autamme perheitä voimaantumaan haasteellisessa arjessaan ja ottamaan vetovastuu omassa elämässään, näkemään pienet ilon aiheet sekä onnistumiset ja luomaan pienen pieniä mutta sitäkin ratkaisevampia askelia kohti hyvinvoivaa ja täysipainoista arkea.

Kurssin avulla:
• opit näkemään tulevaisuuden mahdollisuuksia itsellesi ja lapsellesi
• opit suunnittelemaan tulevaisuutta konkreettisten etenemistavoitteiden kautta
• opit päästämään irti niistä asioista, joihin et voi itse vaikuttaa
• opit keskittämään huomiosi, toimintasi ja pyrkimyksesi tähän hetkeen ja hyvään

Kurssipäivät:
LAUANTAI 23.3. ja 13.4.2019 (klo 9-15.30)
SUNNUNTAI 24.3. ja 14.4.2019 (klo 9-15)

Kurssikokonaisuuteen sisältyy täysihoito la klo 9 - su klo 15 välillä, teemakylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö. Huoneet saa käyttöönsä tulopäivänä klo 15 ja luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo 12 mennessä. 
Tarkemmat tiedot ohjelmasta lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen.

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti perheen molemmille vanhemmille, mutta jos sinulle ei ole puolisoa, voit myös ilmoittautua mukaan. Kurssi soveltuu parhaiten verrattain tuoreille erityislasten vanhemmille (esim. alle kouluikäisten vanhemmat) ja he ovat etusijalla valinnassa, mutta muuten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssille mahtuu 7 pariskuntaa tai 14 henkilöä. Omavastuu on 20€/henkilö, joka maksetaan kurssin jälkeen. Huomioithan, että kurssi on tarkoitettu vain aikuisille eikä lasten osallistuminen kurssille ole mahdollista.

***

Kokemuksia Australiassa kehitetystä kurssista Visioista vahvaan vanhemmuuteen – Now and next Suomessa -blogissa, johon Tulevaisuuden taitajat pohjautuu.

Kartta


Lisätietoja