Tulevaisuuden taitajat -koulutus erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille

Erityislapsen vanhempi, haluatko kääntää katseesi tulevaan ja kohdata näkymän luottavaisin sekä positiivisin mielin? Haluatko kokea olevasi perheesi laivan kippari, jolla on taitoja kohdata myrskyt ja tyrskyt? Tule kurssillemme visioimaan perheesi ja lapsesi tulevaisuutta ja voimaantumaan vertaisseurassa.

Tervetuloa Tulevaisuuden taitajat -koulutukseen Kylpylähotelli Peurunkaan 3.-4.11.2018 ja 17.-18.11.2018!


Paikka: Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa

Ajankohta: 3.11. klo 9.00 - 4.11. klo 15.00 ja 17.11. klo 9.00 - 18.11. klo 15.00


Kurssimme pohjautuu Australiassa kehitettyyn erityislapsiperheille suunnattuun varhaisen tuen ohjauskoulutukseen, jossa vanhemmat osallistuvat myönteiseen ja luovaan visiointiprosessiin sekä tavoitteidensa toteuttamiseen. Sen yhtenä perusajatuksena on perheiltä perheille eli kurssin vetäjät ovat myös itse erityislasten vanhempia.
Autamme perheitä voimaantumaan haasteellisessa arjessaan ja ottamaan vetovastuu omassa elämässään, näkemään pienet ilon aiheet sekä onnistumiset ja luomaan pienen pieniä mutta sitäkin ratkaisevampia askelia kohti hyvinvoivaa ja täysipainoista arkea.

Kurssin avulla:
• opit näkemään tulevaisuuden mahdollisuuksia itsellesi ja lapsellesi
• opit suunnittelemaan tulevaisuutta konkreettisten etenemistavoitteiden kautta
• opit päästämään irti niistä asioista, joihin et voi itse vaikuttaa
• opit keskittämään huomiosi, toimintasi ja pyrkimyksesi tähän hetkeen ja hyvään

Kurssipäivät:
LAUANTAI 3. ja 17.11.2018 (klo 9-15.30)
SUNNUNTAI 4. ja 18.11.2018 (klo 9-15)

Kurssikokonaisuuteen sisältyy täysihoito la klo 9 - su klo 15 välillä, teemakylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö. Huoneet saa käyttöönsä tulopäivänä klo 15 ja luovutus tapahtuu lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Peurunka Areenalla lauantaina 3.11. on mahdollisuus Anna Puun konserttiin, liput 22€/kpl etukäteen varattuna.
Tarkemmat tiedot ohjelmasta lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen.

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti perheen molemmille vanhemmille, mutta jos sinulle ei ole puolisoa, voit myös ilmoittautua mukaan. Kurssi soveltuu parhaiten verrattain tuoreille erityislasten vanhemmille (esim. alle kouluikäisten vanhemmat) ja he ovat etusijalla valinnassa, mutta muuten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 11.10., jonka jälkeen kurssipaikka vahvistetaan osallistujalle.

Kurssille mahtuu 7 pariskuntaa tai 14 henkilöä. Omavastuu on 20€/henkilö, joka maksetaan 2 vkoa ennen kurssin alkua. Huomioithan, että kurssi on tarkoitettu vain aikuisille eikä lasten osallistuminen kurssille ole mahdollista.

***

Kokemuksia Australiassa kehitetystä kurssista Visioista vahvaan vanhemmuuteen – Now and next Suomessa -blogissa, johon Tulevaisuuden taitajat pohjautuu.

Kartta