Tuettu loma yhteistyössä Solaris-lomien kanssa

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää yhteistyössä Solaris-lomien kanssa tuetun loman lapsuudenkodissa asuville täysi-ikäisille kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen Kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää yhteistyössä Solaris-lomien kanssa sosiaaliperusteisen tuetun loman lapsuudenkodissa asuville täysi-ikäisille kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen. Lomalle voi lähteä koko perhe.

Tuetun loman tarkoituksena on tukea kehitysvammaista perheenjäsentä ja hänen läheistään itsenäistymisen ja irtaantumisen ajatuksessa, auttaa perheitä löytämään omia voimavarojaan, mahdollistaa perheelle virkistäytyminen kylpylässä sekä tarjota vertaistukea läheisille.

Tuettu loma toteutetaan Raha-automaattiyhdistyksen tuella, ja se maksaa osallistujalle 120 euroa/ henkilö/ 5vuorokautta.

Loman aikana osan ohjelmasta toteuttavat Kehitysvammaisten Palvelusäätiön työntekijät, ja silloin työskentelyä ohjataan erikseen läheisille ja kehitysvammaisille suunnatuissa vertaisryhmissä. Muuten lomaviikon ohjelman tuottaa Kylpylähotelli Päiväkumpu. Kaikkiin lomaviikon ohjelmiin perheet voivat osallistua oman kiinnostuksensa ja omien halujensa mukaan.

Kartta


Lisätietoja