Suunnannäyttäjät - kansainvälinen henkilökohtaisen budjetoinnin seminaari

Suunnannäyttäjät on huippuluokan tapahtuma osallisuudesta ja ihmislähtöisten palveluiden järjestämisestä. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 29.8.

Henkilökohtaisen budjetin keinoilla mahdollistetaan aidosti ihmislähtöisiä ja vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita. Miten aluilla olevista lupaavista käytänteistä luodaan yhteinen kehittämisen suunta?  Elokuussa järjestettävään tapahtumaan osallistujia teemaan ovat johdattelemassa kolme kansainvälistä aiheen todellista asiantuntijaa. Seminaarissa puhuvat:

  • John O’Brien, inkluusiivisen ajattelun ja yksilökeskeisen elämänsuunnittelun uranuurtaja Yhdysvalloista. Hänen opit ja ymmärrys ovat seurausta pitkäjänteisestä ja -kestoisesta elämäntyöstä tukea tarvitsevien ihmisten, läheisten, kansalaisjärjestöjen, palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa.
  • Kate Fulton, palvelu- ja organisaatiomuutosten asiantuntija. Kate on johtanut Iso-Britannian ensimmäisiä henkilökohtaisen budjetoinnin pilotteja. Viimeiset 6 vuotta hän on työskennellyt Australiassa vammaispalvelu-uudistuksen (NDIS) parissa.
  • Simon Duffy, englantilainen filosofi ja sosiaalipalveluiden uudistaja. Hän toimii riippumattoman Centre for Welfare Reform –ajatushautomon johtajana ja on Citizen Network –verkoston perustaja.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille osallisuuden ja oman näköisen hyvän elämän edistämisestä kiinnostuneille. Tapahtuma on maksullinen ja se järjestetään Helsinki Congress Paasitornissa tulkattuna englannista suomeksi. Voit osallistua myös 30.8. järjestettävään aihetta syventävään teematyöpajaan.

Ilmoittaudu ja lue lisää Suunnan tapahtumasivulta, jossa tilaisuudesta ajantasainen tieto. Tilaisuuden järjestävät Kehitysvammaliitto, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja henkilökohtaisen budjetoinnin keskus Suunta.

Kartta