STOPkiusaamiselle! -tapahtuma 10.9.2019, Valkeakoski

Tervetuloa Valkeakosken opistolle tiistaina 10.9. kello 17-19 keskustelemaan osallisuuden ja turvallisuuden edistämisestä, kiusaamisesta ja kuinka voimme pysäyttää sen yhdessä.

STOPkiusaamiselle!
Kaikki kiusaaminen on ikävää ja epäkunnioittavaa käytöstä. Sanat, eleet, lyöminen ja nettihaukkuminen ovat kiusaamisen muotoja.

STOPkiusaamiselle!
Kukaan ei halua tulla kiusatuksi, pahoinpidellyksi, pilkatuksi, nolatuksi, nöyryytetyksi, onnettomaksi, yksinäiseksi, ulkopuoliseksi, syrjityksi jne. Kiusaamisen kokemukset ja tuntemukset ovat henkisesti hyvin haavoittuvia.

STOPkiusaamiselle!
Kiusaajan on syytä miettiä: Miksi kiusaa? Miltä tuntuu, jos joutuisi itse kiusatuksi? Onko kiusaaminen vain toisten hyväksynnän hakemista?

STOPkiusaamiselle!
Kiusaamista ei ansaitse kukaan. Kerro kiusaamisesta sinua tai muita kohtaan jollekin turvalliseksi kokemallesi aikuiselle. Näin puolustat itseäsi ja kaveriasi. Näin myös kiusaamiseen voidaan puuttua. 

STOPkiusaamiselle!
Tapahtuman juontaa Marko Itkonen ja ohjelmassa paneelikeskustelu, musiikkia ja pientä purtavaa.

STOPkiusaamiselle!
Tervetuloa kaikki nuoret ja aikuiset mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan tärkeästä aiheesta.

STOPkiusaamiselle!
Lisätietoja: Anne Vuorenpää (KVTL), Markku Vellas (KVPS) tai Valkeakoski-opisto

STOPkiusaamiselle!
Järjestäjät: Valkeakosken kaupunki, Valkeakoski-opisto, Kehitysvammaisten Tukiliitto (KVTL) ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiö (KVPS) / Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke.

Kartta


Lisätietoja