Siun Otteella Työelämään -tapahtuma Joensuussa 7.9

Tervetuloa mukaan maksuttomaan Erityistä tukea tarvitsevien työllisyyden edistämisen tapahtumaan 7.9.2018 perjantaina Joensuun Sokos Hotel Kimmeliin kello 12-15.

Erityistä tukea tarvitsevien työllisyyden edistämisen tapahtuma Joensuussa 7.9.2018

Tervetuloa mukaan maksuttomaan Erityistä tukea tarvitsevien työllisyyden edistämisen tapahtumaan 7.9.2018 perjantaina Joensuun Sokos Hotel Kimmeliin kello 12-15.

Erityistä tukea tarvitsevien työllisyyden edistämisen tapahtuma tarjoaa tietoa erityistä tukea tarvitsevan työllisyys- ja opiskelumahdollisuuksista. Tapahtuma on suunnattu sekä työ- ja opiskelupaikkojen hakijoille ja tarjoajille, että aiheesta kiinnostuneille.

Olet tervetullut paikalle kertomaan omista kokemuksista, kertomaan tarjoamistasi työ- tai opiskelumahdollisuuksista tai kuulemaan kokemuspuheenvuoroja ja ammattilaisten näkökulmia aiheesta. Paikan päällä on puheenvuoroja, sekä pisteitä, joissa voit käydä tutustumassa paikalla olijoiden toimintaan tarkemmin. Paikalle saapuu esimerkiksi Yritystä -hankkeen edustaja Sinikka Wingvist ja Savon OTE -hankkeen edustaja Jukka Ripatti. Lisäksi paikalla Aktiivisen tuen alueellisen kehittämisen -hankkeen Pohjois-Karjalan kumppanit.

Mikäli olet itse kiinnostunut pitämään puheenvuoron tai oman pisteen omasta toiminnastasi tai kokemuksistasi, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Toivomme, että mahdollisimman moni pitäisi matalalla kynnyksellä pistettä. Tapahtuman tarkoituksena on edistää verkostoitumista työllisyyden ja opiskelun tiimoilta.

Tapahtuma järjestetään Aktiivisen tuen alueellisen kehittämisen -hankkeen toimesta. Lisätietoja hankkeesta täältä. Sivuilta löydät myös tietoa hankkeen kumppaneista. 

Tilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan hyvän asian äärelle!

Päivän alustava ohjelma:

Elvido
12.15 Avauspuheenvuoro; Lauri Kervinen, Mona Jaari, KVPS

Kokemuspuheenvuoro; Osku Timonen, KVPS
Yritystä -hanke; Sinikka Wingvist, Elias Enroth
Savon OTE -hanke, Jukka Ripatti

Elvido

Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy; Satu-Minna Piiroinen
Kokemuspuheenvuoro; Niko Lavikainen ja Senja Asikainen, Toimintakeskus Majakka
Koulusta työelämän kynnykselle; Vilma Mutanen, Ammattiopisto Luovi
Oma polku; Ville-Pekka Syrjä, Ammattiopisto Luovi
Työhönvalmennuksen haasteet; työhönvalmentaja Tapio Mustonen, Ammattiopisto Luovi

Juha Tapio Kärki Duo

Päiväkahvit

Minimessut - Mahdollisuus tutustua hankkeisiin, palveluntarjoajiin ja työnantajiin ja verkostoitua

14.45 Päätössanat

Kartta


Lisätietoja