Räppii ja ihmisoikeuksii -bileet lauantaina 14.9.2019 kello 15-20, Helsinki

Räppii ja ihmisoikeuksii järjestetään Nuorten toimintakeskus Hapessa ja se on juhla kaikille nuorille. Se on avoin ja maksuton tapahtuma, jossa ketään ei syrjitä. Mukaan mahtuu noin 150 nuorta.

Lavalla nähdään ja kuullaan MC KOO, Bomstikidi, Herkkuräbäri ja The Voice Band. Lisäksi bileissä on DJ, karaokea ja teemapajoja, herkkuja ja muuta mukavaa tekemistä.

Bileiden yhteydessä voi osallistua eri teemapajoihin: 

  • Teatteripaja ihmisoikeuksista
  • Seksuaalisuuden ensiaskeleet
  • Herkkuräbärin räppipaja

Teatteripaja ihmisoikeuksista, tule rohkeasti tutustumaan teatteriharjoituksiin. Tunnin aikana pääset kokeilemaan yhdessä muiden kanssa vuorovaikutusharjoituksia teatterin keinoin. Ennakko-osaamista ei tarvita!

Seksuaalisuuden ensiaskeleet -pajassa saat tietoa oikeuksistasi, seksuaalisesta kehityksestä, minäkuvan rakentumisesta sekä seksuaalisuuden iloista ja riskeistä. Tunnin aikana käsitellään seksuaalioikeuksien vaikutusta omaan elämään sekä puretaan seksiin liittyvää epätietoisuutta ja salamyhkäisyyttä, jotta kukaan ei jäisi yksin näiden tärkeiden asioiden kanssa.

Herkkuräbärin räppipaja, tule mukaan Herkkuräbärin ohjaamaan rap-pajaan, jossa pääset kokeilemaan räppäämistä ja miksaamista. Tartu mikrofoniin ja kerro tarinasi riimien avulla. Tunnin aikana pajassa opit helpot räppiliikkeet ja salat riimien kirjoittamiseen.

Teemapajoihin on ennakkoilmoittautuminen. Mahdollista on osallistua yhteen tai kahteen tunnin kestävään pajaan kello 15-16 ja kello 16-17. Teemapajoihin mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Jos tulet bileisiin ryhmän kanssa tai kauempaa, ilmoitathan siitä sähköpostiin: verneri@kvl.fi

Tapahtumasta lisätietoja Verneri.netistä

Järjestäjänä Verneri.net yhteistyökumppaneinaan Nuorten toimintakeskus HappiKehitysvammaliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke: Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja Sexpo-säätiö

Kartta


Lisätietoja