Kultturellia! Vähän erilainen kulttuuritapahtuma

Kultturellia! – vähän erilainen kulttuuritapahtuma järjestetään 6.–7.6.2014 Tampereella. Uuden Kultturellia! -nimen myötä kehitysvammaisten kulttuuripäivät uudistuvat monin tavoin. Luvassa on monipuolinen, kaikille avoin ja esteetön tapahtumakokonaisuus aivan Tampereen keskustassa!

Kultturellia!-tapahtuman kävijöillä on tilaisuus nähdä maamme kehitysvammaisten taiteen ja kulttuurin kiinnostavimpia tekijöitä, esityksiä ja ilmiöitä samassa tapahtumassa. Siellä on mahdollisuus tavata viime aikoina niin Suomessa kuin kansainvälisestikin mainetta niittäneitä taiteilijoita, kuten kummitustarinoiden kertoja, punkbändi Pertti Kurikan nimipäivistä tunnettu Kalevi Helvetti, Hammond-urkuri Kalle Salonen sekä Kaarisillan kuvataiteilijat.

Tapahtuman teemana on kaikenlaisten raja-aitojen poistaminen; mukana on yhtä lailla vammaisia kuin vammattomiakin taiteilijoita. Kultturellia!-tapahtuma on erilaisuuden juhla.

Stay Up Late -konsertti

Tapahtuma alkaa perjantaina 6.6.2014 klo 18–22 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla järjestettävällä Stay Up Late -konsertilla. Tähtiesiintyjinä ovat muun muassa Sini Sabotage, Kuningasidea, Kalle Salonen Band ja Vimmart All Stars.
Stay Up Late -konsertin ohjelma

Tullikamarin Klubi ja Pakkahuone

Tullikamarin Klubilla, Pakkahuoneella ja niiden lähiympäristössä on lauanataina 7.6.2014 klo 10-17 monipuolinen tapahtumapäivä, joka tarjoaa teatteriesityksiä, musiikkia, kuvataidetta, elokuvia sekä liikunta- ja taideyllätyksiä.
Tullikamarin Klubin ja Pakkahuoneen ohjelma
Muuta ohjelmaa - kaikenlaista tapahtuu

Taitopajat

Tullikamarin lähiympäristössä on tarjolla laaja valikoima taitopajoja, joissa pääsee kokeilemaan ammattilaisten ohjauksella eri taiteenaloja, kuten rautalanka- ja valotaidetta, yhteisötanssia, klovneriaa sekä elektronista musiikkia ja kuvionuotteja.

Taitopajoihin osallistuminen on edellyttänyt ennakkoilmoittautumisen. Neljässä pajassa on vielä tilaa:

  • Punanenäklubi - soveltava klovneria (klo 13-14.30)
  • Langan monta mutkaa 2 (klo 13-14.30)
  • Valopaja 3 (klo 13-13.45)
  • Teatterista voimaa vuorovaikutukseen 2 (klo 14-14.30) 

Näihin taitopajoihin voi vielä ilmoittautua sähköpostitse: esa.vienamo@kvps.fi

Taitopajojen ohjelma

Tapahtumainfoa

Tapahtuman järjestävät Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy.
Tapahtumainfo
Ohjelmakartta
Ohjelmakartta, lauantai 7.6.2014

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

www.kultturellia.fi
Kultturellia! -tapahtuman Facebook-sivut

Kartta