Kaikkien yhteinen koulu -seminaari

Päivän aikana kuulemme koulujen kokemuksia lasten osallisuuden edistämisestä. Kaisa Vuorinen johdattaa meidät luennossaan ”Huomaa hyvä” lasten vahvuuksien äärelle.

Erasmus+ Implementing Inclusion in Schools - IIIS on kansainvälinen hanke, jonka tavoitteena on tukea YK:n Vammaissopimuksen artiklan 24 toteutumista. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on ollut mukana IIIS-hankkeessa ja Suomessa yhteistyökouluna on toiminut Niittyvillan koulu Seinänjoelta. 

IIIS -hanke toteuttaa

Kaikkien yhteinen koulu -seminaarin 22.8.2019 klo 12-16

Yhteistyössä on mukana myös Palvelusäätiön Aikuisuuden kynnyksellä – toiminta.

Päivän aikana kuulemme koulujen kokemuksia lasten osallisuuden edistämisestä. Pysähdymme hankkeessa saatujen kokemusten ja ajatusten äärelle. Kouluttaja, erityisopettaja ja työnohjaaja Kaisa Vuorinen johdattaa meidät luennossaan ”Huomaa hyvä” lasten vahvuuksien äärelle ja kertoo, mikä merkitys positiivisella pedagogiikalla ja vahvuusperustaisella opetuksella on.

Kaisan innostus ja intohimo positiiviseen pedagogiikkaan, hyvän huomaamiseen sekä vahvuusajatteluun tarttuu osallistujiin. Hänellä on taito tuoda esiin viimeisintä tutkimustietoa kiinnostavasti ja käytäntöön nivoen.

Ilmoittautuminen 15.8.2019 mennessä tästä linkistä. 

Seminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuun aikana.

Lisätietoja: 

Satu Koivurinne
satu.koivurinne@kvps.fi
puh.0207 713 552

Petra Rantamäki
petra.rantamaki@kvps.fi
Puh. 0207 713 528

Kartta


Lisätietoja