Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeen infopäivä / Lappeenranta

Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeen alueelliset infopäivät tarjoavat eri toimijoille mahdollisuuden kokoontua yhteen keskustelemaan ja pohtimaan yksinäisyyden vähentämiseen liittyviä teemoja.

Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeen tavoitteena on vähentää erityistä tukea tarvitsevien ihmisten yksinäisyyttä. Kolmen vuoden aikana hankkeessa kehitetään pysyviä verkostoja ja vapaaehtoistyön muotoja, joilla mahdollistetaan vapaamuotoista sosiaalista toimintaa. Samalla tuetaan muun muassa vammaispalveluiden, asumisyksiköiden ja nuorisotoimen työntekijöiden valmiuksia yksinäisyyden torjumisessa. Hankkeen aikana herättelemme ihmiset myös tekemään pieniä arjen tekoja yksinäisyyden vähentämiseksi. Lue lisää hankkeesta täältä.

Vuonna 2018 järjestämme myös Lappeenrannassa erilaisia verkostotapaamisia ja tapahtumia. Tapaamisissa teemana on mm. autismin kirjon ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden sosiaalisen hyvinvoinnin tukeminen. Tarkoituksena on antaa aiheista perustietoa, mutta pääpaino on yhteisellä keskustelulla ja pienryhmätyöskentelyllä.

Alueellinen infopäivä tarjoaa eri toimijoille mahdollisuuden kokoontua yhteen. Samalla kun verkostoidumme, tutustumme myös alueellisiin toimijoihin ja hyviin käytäntöihin.

Mukaan toivotaan osallistujia Lappeenrannan alueelta. Mukaan mahtuu kerrallaan 30 henkilöä.
Infopäivä on maksuton ja se sisältää myös aamukahvin ja lounaan.

Alustava ohjelma

10:00 Tervetulokahvit
10:15 Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeen esittely
11:15 Tarpeet, toiveet ja odotukset (työpajat)
12:30 Lounas
13.30 Tarpeet, toiveet ja odotukset (työpajojen purku)
14:15 Jatkosuunnitelmat
14.45 Päätössanat

Kartta


Lisätietoja