Ihaa kesä! - Hevostapahtuma lapsille

Hevosten kanssa toimimisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua hevostallilla toimimiseen ja ratsastukseen.

Haluaisiko lapsenne tutustua hevosten kanssa toimimiseen? Kesäkuussa on siihen mahdollisuus, kun järjestämme rennon ja mukavan tapahtuman ratsastustallilla Tampereella. Ohjelmassa on luvassa rastipisteitä, joissa tutustutaan muun muassa hevosten hoitoon. Talutusratsastustakin on mahdollisuus kokeilla avustajan kanssa ja tallin työntekijän mukana ollessa.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 8. kesäkuuta kello 10-15 Harmonia-ratsastustallilla Tampereella. Lähetämme kutsukirjeen ja ohjeet muun muassa tarvittavasta varustuksesta ennen tapahtumaa.Tapahtumassa on evästarjoilu.

Hevostapahtuma on suunnattu erityistä tukea tarvitseville 16 vuotiaille lapsille ja nuorille tukihenkilön tai avustajan kanssa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova vasta kun olemme lähettäneet teille vahvistusviestin. Yhdestä perheestä voi osallistua enintään kaksi lasta / nuorta, joista ainakin toisen tulee olla erityistä tukea tarvitseva. Ilmoittautumiset 20. toukokuuta mennessä, johon mennessä vahvistamme myös sähköpostitse osallistumisenne. Tapahtumaan ei ole kuljetusta ja tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautumislinkki on alla. Ilmoittautumiset 20. toukokuuta mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/S/60D40579C180633F

Lisätiedot: Lauri Kervinen, lauri.kervinen@kvps.fi, puh. 040 632 9006

Kartta


Lisätietoja