Intti tutuksi -leirit

Leirit tarjoavat elämyksiä ja kokemuksia sekä mahdollisuuden tutustua maanpuolustustoimintaan ja oppia turvallisuustaitoja.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on järjestänyt Intti tutuksi -leirejä monen vuoden ajan eri puolilla Suomea. Vuonna 2018 toiminta siirtyy kokonaisuudessaan pitkäaikaisen kumppanimme Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen vastuulle. Tapahtumia tullaan järjestämään myös tänä vuonna, mutta muutoksen vuoksi järjestämiskäytännöt ovat vielä kehitteillä ja esimerkiksi tarkempaa ohjeistusta leireille ilmoittautumiseen ei vielä ole saatavilla. Olemme tapahtumien järjestämisen yhteistyössä mukana edelleen niistä viestimisessä ja päivitämme tietoa tapahtumista myöhemmin esimerkiksi näille sivuille.

Mitä Intti tutuksi -leirit ovat?

Intti tutuksi -leirillä osallistujat voivat tutustua varusmiehen arkeen. Intti tutuksi -leirit kestävät kaksi tai kolme päivää. Leirit on tarkoitettu tukea tarvitseville naisille ja miehille.

Leirillä osallistujat pääsevät tutustumaan monenlaisiin varusmiestaitoihin. Yhdessä harjoitellaan myös ensiaputaitoja. Yöpyminen kasarmilla tai puolijoukkueteltoissa maastossa tarjoaa osallistujille elämyksiä.

Leirille voi tarvittaessa osallistua yhdessä henkilökohtaisen avustajan kanssa. Avustajilta ei peritä osallistumismaksua.

Intti tutuksi -leirejä on järjestetty yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen ja Kehitysvammaisten Tukiliiton aluetoimijoiden kanssa.

Intti tutuksi -leirit 2018

Tietoa vuoden 2018 Intti tutuksi -leireistä löydät täältä.

 

Leirillä oli hyvä yhteishenki ja tosi mahtava porukka!

Järjestäjät olivat mahtavia, ammattitaitoisia ja asiansa osaavia ihmisiä.

Kuvia


Lisätietoja