Älä missaa lapsuutta (2016–2018)

Älä missaa lapsuutta -hankkeen avulla kehitämme ja kartoitamme palveluja, jotka tukevat lasten mahdollisuuksia kasvaa omassa lähiyhteisössään laitosympäristön sijaan.

Älä missaa lapsuutta -hankkeessa kartoitetaan ja kehitetään palveluja, jotka tukevat lasten mahdollisuuksia kasvaa omassa lähiyhteisössään.
Kehitämme yhteistyössä perheiden ja alan toimijoiden kanssa palveluja tukemaan perheiden jaksamista. Tarkoituksena on löytää vaihtoehtoja lasten laitoshoidolle.
Älä missaa lapsuutta -hanke toteutetaan yhteistyössä perheiden, Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän, Siun Soten, Vaalijalan kuntayhtymän sekä Tays Kehitysvammahuollon kanssa. Yhteistyössä kehitetään mm. lapsen omassa ympäristössä toteutuvia palveluja ja perhelähtöistä työskentelyotetta.

Julkaisimme vuonna 2017 Natsaako kemiat ja ottaako joku kopin -kenttätutkimusraportin. Raportti kuvaa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kokemuksia arjesta ja palveluista. Raporttiin voi tutustua sivupalkista löytyvän linkin kautta.

Älä missaa lapsuutta -hanke toteutetaan STEA:n tuella.

Kuvia


Lisätietoja