Varsin onnistunut muutto

Kirjoitettu: 2.10.2019, KVPS

Hallituksemme ja asiantuntijaryhmämme jäsen Jari Nurmi muutti kesällä uuteen kotiin. Jarista perhehoito tuntuu nyt täydelliseltä asumisvaihtoehdolta.

Muutin elokuun alussa yksityisestä autetusta asumisyksiköstä perhehoitoon Luvialle. Se on maaseutua.

Muutto sujui todella kätevästi. Muuttoauto kuljetti tavarat perille laatikoissa ja purimme tavarat itse. Jätimme turhia tavaroita pois, koska täällä ei ole hirveästi tilaa. Perhehoitaja sekä hänen miehensä auttoivat laatikoiden purkamisessa ja muutenkin.  

Muuttoa järjesteltiin paperein tosi pitkään ja minun aloitteesta. Olin itse aktiivinen pakkaamaan tavaroita siellä aikaisemmassa asuntolahuoneessani. Kukaan ohjaaja ei auttanut mutta selvisin hyvin siitä.

Uusi kotini on asunto hirsimökissä ja toisella puolella asuu kihlattuni Jenna. Huoneeni on suht pieni mutta kotoisa ja viihdyn täällä todella hyvin. Tämä on sisustettu mun tavaroilla mun näköiseksi.

Uudessa kodissa on maaseutu, rauhallisuutta ja luontoa. Täällä saa mennä lenkille tai Poriin silloin kun haluaa. Täällä olen osa perhettä.

Perhehoitoperheen kanssa arki sujuu todella hyvin ja omalla painollaan. Kun muutin tänne, niin mun olo helpottui ja stressi laukesi. Olen voittanut kahdeksan vuoden taistelun muutosta tänne perhehoitoon takaisin.

Muille omasta kodista haaveileville antaisin sellaisen neuvon, että olkaa sitkeitä ja älkää luovuttako vaan taistelkaa sellaisesta kodista, jonka itse haluatte. Se palkitaan kyllä!

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja