Tervetuloa kulttuuripäiville Tampereelle 6.-7.6.2014!

Kirjoitettu: 10.4.2014, Petteri Kukkaniemi

Asiantuntijaryhmäläiset ovat aktiivisesti mukana Kultturellia! -tapahtuman järjestelyissä.

Keväinen tervehdys!

Kevättä mennään jo hyvää vauhtia kohti kesää ja asiantuntijaryhmä on kokoontunut vuoden ensimmäiseen kokoukseen. Kuten aikaisemminkin niin tänä vuonna pidämme myös neljä kokousta ja tämän lisäksi kokoonnumme kesäkuussa kulttuuripäivien aikana Tampereelle. Siitä kohta lisää.

Pitkän tauon jälkeen kuulumisia on vaihdettu ahkerasti ja suunniteltu tulevan vuoden kokouksia. Tampereella järjestetään 6.-7.6.2014  Kultturellia! Vähän erilainen kulttuuritapahtuma. Luvassa on monipuolinen, kaikille avoin ja esteetön tapahtumakokonaisuus aivan Tampereen keskustassa! Kultturellia! –tapahtuma on erilaisuuden juhla, missä jokainen on pääosassa. Voit katsoa teatteriesityksiä, nauttia musiikista stay up late –konsertissa, tai osallistua itse erilaisiin taitopajoihin ja kokeilla näin uusien juttujen tekemistä. Samalla voit tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja pitää hauskaa kuten mekin meinaamme tehdä!

Asiantuntijaryhmäläiset ovat aktiivisesti mukana tapahtuman järjestämisessä ja vuoden ensimmäinen kokous ideoitiin ja suunniteltiin ryhmän vastuualueita tapahtuman osalta. Asiantuntijaryhmämme on uusimmassa videoblogissaan pohtinut mitä kultturellia-sanasta tulee mieleen ja toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi tapahtumaan mukaan!

Iloa, valoa ja energisiä kevätpäiviä kaikille,
Terveisin Satu Koivurinne ja asiantuntijaryhmä

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.