KVPS:n asiantuntijaryhmä teki yhteistyötä Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa

Kirjoitettu: 22.4.2015, Webmaster

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön asiantuntijaryhmä toimi kumppanina Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämässä Kehitysvammainen, oman elämänsä päämies, terveydenhuollon asiakkaana -seminaarissa. Tapahtuman tavoitteena oli herättää keskustelua ja avata näkökulmia kohtaamisen ja siten antaa mahdollisuuksia kohtaamisvalmiuksien edistämiseen.

Sairaanhoitajiksi valmistuvat Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestivät toiminnallisena opinnäytetyönä Kehitysvammainen, oman elämänsä päämies, terveydenhuollon asiakkaana –seminaarin. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja kokemusasiantuntijaryhmä toimivat opinnäytetyön työelämäyhteistyökumppaneina. Seminaari järjestettiin 10.2.2015 oppilaitoksella, sen kohderyhmä olivat valmistuvat sairaanhoitajat.

Opiskelijat olivat kiinnostuneita aiheesta oman työkentältä saamansa kokemuksen vuoksi, jonka mukaan terveydenhoitohenkilökunnalla on halukkuutta ja kiinnostusta saada lisätietoa kehitysvammaisen potilaan kohtaamisesta tasavertaisesti ja yksilöllisesti. Seminaarin ohjelmassa oli puheenvuoroja päämieheydestä ja yksilökeskeisestä elämänsuunnittelusta, kohtaamisesta ja kasvusta sairaanhoitajuuteen kehitysvammatyössä. Seminaarissa toteutettiin myös paneelikeskustelu seminaarin aiheesta opinnäytetyön tekijöiden ja päämiesten kesken. Palaute seminaarin ohjelmasta ja puheenvuoroista oli hyvin positiivista.”

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön asiantuntijaryhmä sekä Tamkin sairaanhoitaja opiskelijat juhlistivat loistavasti sujunutta yhteistyötä ja hienosti loppuun saatettua raporttia päivä toteutuksesta. Asiantuntijaryhmäläisemme haluavat muistuttaa, että teemme erittäin mielellään yhteistyötä oppilaitosten kanssa myös jatkossa.

Kirjoituksen liitteenä kuva tilaisuudesta, jossa opiskelijat esittelivät valmiin opinnäytetyön asiantuntijaryhmän jäsenille.Sivulta löydät myös itse opinnäytetyön oikeasta laidasta sekä kuvan opinnäytetyön sisällön yhteenvetävästä julisteesta. 

Kuvia

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.