Vuoden Keppuli -tunnustus Ei myytävänä! -kampanjalle

Kirjoitettu: 25.4.2018, Elina Leinonen

Autismisäätiö on myöntänyt Vuoden Keppuli -tunnustuksen Ei myytävänä! -kampanjalle.

Autismisäätiö viettää huhtikuuta eli autismitietoisuuden kuukautta nimellä Keppulikuu. Yhtenä osana Keppulikuuta säätiö jakaa Vuoden Keppuli -tunnustuksen. Autismisäätiö myöntää tunnustuksen vuosittain henkilölle, ryhmälle, teolle, ilmiölle tai tapahtumalle, joka on merkittävällä tavalla vienyt autismin kirjon henkilöiden asiaa eteenpäin suomalaisessa yhteiskunnassa.

Vuoden 2018 tunnustus myönnettiin Ei myytävänä! -kansalaisaloitekampanjalle. Tunnustuspalkinto julkaistiin ja luovutettiin 24.4.2018 Autismisäätiön järjestämässä Keppuligaalassa Finlandia-talossa . Palkinnon vastaanottivat Risto Burman Kehitysvammaisten Tukiliitosta, Tarja Parviainen Autismi- ja Aspergerliitosta ja Jukka Tahvanainen Näkövammaisten Liitosta.

– Ei myytävänä! -kansalaisaloitteesta on tullut laaja vammaisten sekä autismin kirjon ja heidän läheistensä kansanliike, jonka kansanedustajat ovat todenneet erittäin tarpeelliseksi. Asiaan halutaan löytää ratkaisu yli puolue-, hallitus- ja oppositiorajojen, Autismisäätiön toimitusjohtaja Timo Heiskala totesi.

Lämmin kiitos!

Lämmin kiitos Autismisäätiölle kaikkien Ei myytävänä! -kansalaisaloitekampanjointiin osallistuneiden järjestöjen, vapaaehtoisten sekä kampanjalle kasvonsa antaneiden ihmisten puolesta. Mitä kaikkea voimmekaan saada aikaan järjestöjen tavoitteellisella ja tiiviillä yhteistyöllä!

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.