Uuteen kehittämishankkeeseen haetaan perhetyöntekijää Pirkanmaalle

Kirjoitettu: 11.2.2020, Katri Malte-Colliard

Kun lapsi satuttaa -hankkeesssa tavoitteena on etsiä ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Yhteistyökumppanimme hakee hankkeeseen kehittämistyöstä kiinnostunutta perhetyöntekijää.

Perheissä tapahtuva väkivalta on Suomessa yleistä. Avun hakeminen voi olla vaikeaa silloin, kun väkivaltaisesti käyttäytyvä onkin oma erityistä tukea tarvitseva lapsi.

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa pyrimme lisäämään tietoa ja ymmärrystä aiheen ympärillä. Tuemme yksittäisiä perheitä ja samalla kehitämme palvelujärjestelmää. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden, varhaiskasvatuksen ja sivistystoimen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

STEA-rahoitteisen hankkeen koordinoinnista vastaa Kehitysvammaisten Palvelusäätiö. Yhteistyökumppaneitamme hankkeen toteutuksessa ovat Setlementti Tampere ry, Tampereen ensi- ja turvakoti ry, Tampereen Seudun autismiyhdistys TSAU ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Tampereen kaupunki, Valkeakosken kaupunki, Tampereen kehitysvammaisten tuki ry, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri/TAYS, Leijonaemot ry ja TAYS Lasten ja nuorten osaamiskeskus.

Nyt hankkeen alkaessa yhteistyökumppanimme Setlementti Tampere ry hakee perhetyöntekijää toimimaan osana yhdistyksen Väkivalta- ja kriisityön tiimiä.

Perhetyöntekijän tehtävänä on olla mukana kehittämässä työskentelymenetelmiä, joilla pystyään auttamaan väkivaltapulmista kärsiviä lapsia ja nuoria, heidän perheitään sekä näiden perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Työtä tehdään perheissä, ryhmissä ja yksilökäynneillä sekä lasten ja nuorten että heidän läheistensä kanssa.

Löydät työpaikkailmoituksen Setlementti Tampere ry:n sivulta osoitteesta www.setlementtitampere.fi

Lisätietoa Kun lapsi satuttaa -hankkeesta löydät sivuiltamme tästä linkistä.

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja