Tapio ja Kaija Sunin muistorahaston avustusjako 2019

Kirjoitettu: 22.5.2019, markku.vellas

Tapio ja Kaija Sunin muistorahaston tämän kevään avustukset on jaettu. Kaikkiaan 25 perheelle myönnettiin avustus yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen.

Tapio ja Kaija Sunin muistorahastosta on jaettu 10 000 euroa 25 perheelle. Avustusta haki kaikkiaan 53 perhettä. Avustuksen tarkoitus on mahdollistaa kehitysvammaista perheenjäsentä kotona hoitavien perheiden yhteinen loma, vapaa ja virkistys. Tapio ja Kaija Sunin omassa elämässä ja heidän yhteiskunnallisessa toiminnassaan korostuivat voimakkaasti perhearvot ja toisista välittämisen ajatus.

Hakemuksissa perheiden hyvinvoinnin toteutumisen haasteina korostuivat sosiaalisten suhteiden kaventuminen, yhteisen vapaa-ajan menetys, haastavat elämäntilanteet ja niukat taloudelliset voimavarat. Perheiden omiin kokemuksiin perustuvasta näkökulmasta sosiaalisen yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunne on monessa perheessä hyvin kaivattua.

Monen perheen arki on hyvin haastavaa ja siihen mahtuu monenlaisia kuormittavia elämäntilanteita. Tapio ja Kaija Sunin perusajatus perheiden jaksamisen tukemisesta on erittäin arvokas. Perheiden jaksamisen tukeminen on edelleen ajankohtaista ja tärkeää.

Anna lahjoitus muistorahastolle!

Muistorahaston varoja kartutetaan etsimällä yhteistyökumppaneita, joita perhearvot kiinnostavat. Muistorahasto ottaa kiitollisena vastaan lahjoituksia ja testamenttivaroja. Muistorahastolle lahjoituksen tehdessään voi olla varma, että varat käytetään kokonaan kehitysvammaista perheenjäsentä kotona hoitavien perheiden tukemiseen.

Lahjoituksen voi halutessaan tehdä muistorahaston tilille:
Tilinumero FI 27 1146 3000 8713 65 Maksuviite 10647

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja