Ota kuva ja osallistu Kaverikuva-kampanjaan!

Kirjoitettu: 14.2.2019, Elina Leinonen

Onko sinulla kuvia ystävyydestä, rakkaudesta ja oikeudesta päättää itse? Haastamme ihan jokaisen kuvatalkoisiin. Etsi arkistosi aarteista tai ota varten vasten kuvia kuvausteemaan liittyen!

Kaverikuva-kampanjan kuvia käytetään Me Itse ry:n ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeen viestinnässä ja tapahtumissa. Kuvia julkaistaan painotuotteissa, videoleikkeissä, kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Voit lähettää vanhoja tai uusia kuvia. Keräämme kuvia kolmella teemalla:

  • Oikeus päättää itse
  • Oikeus ystävyyteen
  • Oikeus rakkauteen

On hyvä, että kuvat ilmentävät erityistä tukea tarvitsevien ihmisten elämää ja liittyvät teemoihin: PÄÄTTÄÄ ITSE - YSTÄVYYS - RAKKAUS.

Kuva tai kuvat on hyvä toimittaa digitaalisessa eli sähköisessä muodossa. Huomioi kuvan tarkkuus ja kuvanlaatu. Kuvan on hyvä olla painotuotteisiin tai nettiin soveltuva.Kun lähetät kuvia toisista ihmisistä, kysy siihen ensin heidän lupansa.

Jos kuva on ryhmäkuva, niin voit kertoa, mistä tapahtumasta on kyse. Muista mainita kuvien yhteydessä myös kuvaajan nimi, keitä kuvassa on, missä kuva on otettu ja laita mukaan yhteystietosi. Kuvien yhteyteen voi myös pohtia teemaan liittyvän ajatuksen tai muun viestin.

Kaverikuvakampanjaan kuvia otetaan vastaan 31.5.2019 asti.

Kuvia voi lähettää osoitteeseen:

Kehitysvammaisten Paalvelusäätiö / Markku Vellas
Pinninkatu 51, 33100 Tampere.

Sähköpostilla voit lähettää kuvat Markku Vellakselle osoitteella: markku.vellas@kvps.fi

Valokuva: Antti Yrjönen

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja