OsalliSEKSI -teemakortteli Apuvälinemessuilla 2019

Kirjoitettu: 27.8.2019, Katri Malte-Colliard

Yleisön pyynnöstä sosiaalista osallisuutta ja seksuaaliterveyttä esittelevä osasto nähdään viimein Apuvälinemessuilla Tampereella 7.-9.11.2019. Korttelin takana on Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke.

OsalliSEKSI-teemakorttelissa sosiaalisesta elämästä ja seksuaalisuudesta puhutaan asioiden oikeilla nimillä! Lähes sataneliöinen messuosasto muodostaa kodinomaisen tilan, jonne voit tulla tutustumaan seksuaaliterveyteen liittyviin asioihin helposti ja turvallisesti. Olohuoneen kirjastossa on laaja valikoima aihetta käsitteleviä julkaisuja.Voit myös "lainata" itsellesi esimerkiksi seksuaaliterveyden tai osallisuuden apuvälineiden asiantuntijan tai kokemusasiantuntijan kertomaan sinua askarruttavista asioista. Makuuhuoneessa saat tietoa erilaisista seksin apuvälineistä ja pääset tutustumaan niihin ihan läheltä. Koskeminen sallittu!

Teemakorttelin toteuttaa Kehitysvammaisten Palvelusäätiö yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. OsalliSEKSI -teemakorttelin taustasta kirjoittaa Markku Vellas Apuvälinemessujen blogisarjassa.

Messukorttelissa ovat mukana myös mm. Sexpo-säätiö, Autismisäätiö, Aspa-säätiö, Kynnys ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Kehitysvammaliitto ry, Me Itse ry, Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ryTasapainoiseksi Terapia- ja koulutuspalvelut Tanja Roth, Pirkanmaan SETA ry, MAUKASTE, Mielen ry ja KVPS Tukena Oy.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

#osalliSEKSI #teemakortteli #tätäonosallisuus #kohtaamiset #osallisuus #seksuaalisuus #apuvälinemessut #apuväline2019

Apuväline-messut 2019

”Apuväline-messut on enemmän kuin nimensä. Apuväline voi olla tuote, palvelu tai ratkaisu - arjen sujuvuuden mahdollistaja tai helpottaja. Apuvälineet auttavat liikkumaan, tekemään arjen askareita, harrastamaan ja kommunikoimaan, ne auttavat kotona ja matkalla.”

Apuväline-messujen aukioloajat:

    torstai 7.11. klo 9-17
    perjantai 8.11. klo 9-17
    lauantai 9.11. klo 10-16

Löydät meidät messuosastolta M1.

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.