Onnistuimme! Saavutuksemme vuonna 2017

Kirjoitettu: 3.5.2018, Elina Leinonen

Onnistuimme! Saavutuksemme vuonna 2017 -esite on nyt muokattu myös verkkosivuillamme luettavaan muotoon.

Arvioimme kevättalvella jälleen yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön viime vuoden toimintaa ja sen vaikuttavuutta. Tällä kertaa kokosimme “Onnistumisten polun” tammikuusta joulukuuhun.

Tuloksena syntyi Onnistuimme! Saavutuksemme vuonna 2017 -esite, joka on herättänyt kiinnostusta ja saanut kiitostakin osakseen. Esite on nyt muokattu myös verkkosivuilla luettavaan muotoon.

Poimintoja vuodelta 2017

  • Ei myytävänä! -kansalaisaloite vaikutti laajasti. Aloite nosti muun muassa ihmisoikeudet ja vammaisten ihmisten asumisen laadun yhteiskunnalliseen keskusteluun.
  • Vammaiskortin kehittäminen yhdessä useiden muiden toimijoiden kanssa edisti eri tavoin vammaisten ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallistumismahdollisuuksia.
  • Anna hetki perheelle -keräyksemme kartutti Tapio ja Kaija Sunin muistorahastoa ja mahdollisti perheille yhteistä vapaata ja virkistystä.
  • Asiantuntijaryhmämme ja vertaistutkijaverkostomme toimivat aktiivisesti ja toivat kokemusasiantuntijuutta toimintaamme.
  • Kumppanuudet olivat erityinen voimanaramme. Niinpä juhlimme myös 25-vuotissyntymäpäiväämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Mikä tärkeintä, innostuimme ja iloitsimme työstämme! Työhyvinvointimme ja työyhteisömme toiminta olivat tutkitusti erinomaisia.

Lue lisää!

Onnistumisten polku 2017

Toimintamme lukuina 2017

Onnistuimme! Saavutuksemme vuonna 2017 -esite

Piirrokset: Johanna Vuorenmaa

Kuvia

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.