Nähdään Kuntamarkkinoilla!

Kirjoitettu: 6.9.2018, Elina Leinonen

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna 12.–13.9.2018 Kuntatalolla Helsingissä. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme!

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy esittäytyvät Kuntatalon 2. kerroksessa yhteisellä osastolla 226. Tervetuloa tapaamaan meitä, tutustumaan toimintaamme ja keskustelemaan alan ajankohtaisista asioista!

Kuntamarkkinat ovat avoinna keskiviikkona klo 9–17 ja torstaina klo 9–15. Markkinoille osallistuminen on maksutonta.

Tule kuuntelemaan tietoiskumme!

"Henkilökohtainen budjetointi ihmisoikeuksien edistäjänä"
keskiviikkona 12.9.2017 klo 12–12.20, huone A 3.21, Kuntatalon 3. kerros

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tietoiskun aiheena on tänä vuonna henkilökohtainen budjetointi. Henkilökohtaisen budjetoinnissa on kyse ihmisoikeuksista – oikeudesta yhdenvertaisuuteen ja omannäköiseen, arvokkaaseen elämään. Tervetuloa kuuntelemaan!

Kuntamarkkinat kokoaa kunta-alan ammattilaiset yhteen

Kuntamarkkinat on Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämä kunta-alan suurin vuosittainen ammattilaistapahtuma. Kuntamarkkinat tarjoaa vierailleen tilaisuuden osallistua ajankohtaiseen vuoropuheluun sekä verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Päivien ohjelma rakentuu Kuntaliiton asiantuntijoiden valmistelemista seminaareista ja näytteilleasettajien tietoiskuista. Seminaarien aiheisiin ja teemoihin voit tutustua etukäteen Kuntamarkkinoiden ohjelmasivuilla.

Lisätietoa: www.kuntamarkkinat.fi

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.