Mielikuvatutkimus: Kumppanimme suosittelevat meitä muille

Kirjoitettu: 13.6.2018, Elina Leinonen

Teetimme kehittämistyömme pohjaksi imagotutkimuksen, jolla selvitettiin nykyisten ja mahdollisten kumppaneidemme mielikuvia meistä ja kokemuksia toiminnastamme ja yhteistyöstä kanssamme.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö teetti huhti-toukokuussa 2018 tutkimuksen, jolla selvitettiin, miten toimintaa voitaisiin kehittää entistä paremmaksi. Tutkimus toteutettiin puhelinhaastatteluina ja se perustuu 152 vastaukseen, joista 102 on nykyisiltä ja 50 potentiaalisilta yhteistyökumppaneilta. Tutkimuksen toteutuksesta vastasi Innolink.

Kumppanimme suosittelevat meitä muille

Nykyiset yhteistyökumppanimme ovat tyytyväisiä toimintaamme, minkä vuoksi he mielellään ja luottavaisina ovat valmiita suosittelemaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiötä kollegoilleen ja tuttavilleen.

Net Promoter Score eli NPS -menetelmällä pyritään ennustamaan vastaajien todennäköisyyttä suositella yritystä muille. Vastaajat luokitellaan vastausten perusteella suosittelijoihin (9-10), passiivisiin (7-8) ja arvostelijoihin (0-6). NPS lasketaan vähentämällä suosittelijoiden osuudesta arvostelijoiden osuus.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön NPS -suositteluluvuksi muodostui 66. Yhteensä 98 % vastaajista antoi arvosanaksi vähintään 7 kun kysyttiin, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat KVPS:tä muille. Tulos oli erinomainen.

Yhteistyökumppanit tyytyväisiä

Olemme onnistuneet toiminnassamme hyvin, ja nykyiset yhteistyökumppanimme ovat tyytyväisiä. Asteikolla 1-5 yhteenlasketuksi kokonaisarvosanaksi muodostui 4,2.

Toimintamme onnistuneimmiksi tekijöiksi nousivat seuraavat:

  • Yhteistyön sujuvuus 4,4
  • Toiminnan luotettavuus 4,4
  • Toiminnan laadukkuus 4,2
  • Toiminnan monipuolisuus 4,1

Mielikuvat positiivisia

Sekä nykyisten että potentiaalisten yhteistyökumppaneidemme mielikuvissa Kehitysvammaisten Palvelusäätiö nähdään positiivisena. Toimintamme koetaan ennen kaikkea ihmistä kunnioittavaksi, 95 % vastaajista arvioi kuvaavan erittäin tai melko hyvin.

Mielikuvissa toimintaamme kuvasivat parhaiten seuraavat:

  • Ihmistä kunnioittava 4,6
  • Asiantunteva 4,4
  • Yhteistyökykyinen 4,3
  • Luotettava 4,3

Kiitos!

Kiitos kaikille vastanneille! On hienoa huomata, että yhteistyökumppanimme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Erityinen kiitos myös kehittävästä palautteesta, jonka tulemme käsittelemään huolellisesti. Toivomme, että annatte arvokkaan palautteenne myös jatkossa!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kehitetään yhdessä hyvän elämän edellytyksiä!

Kuvia

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja