Loiste-hanke etsii nepsyperheitä Meri-Lapin alueelta mukaan toimintaansa

Kirjoitettu: 5.2.2019, Maisa Kosola

Kuuluuko teidän perheeseenne lapsi, jolla on nepsykirjoa? Kiinnostaisiko teidän perhettänne lähteä mukaan kehittämään palveluita ja tukimalleja nepsyperheille?

Etsimme viittä perhettä, joissa nepsykirjon lapsi on iältään 6-12 –vuotias. Perheenne tulisi asua  Meri-Lapin alueella ja olla mukana viidellä hankkeen järjestämällä tapaamisella vuonna 2019.

Tapaamme kaksi kertaa keväällä ja kolme kertaa syksyllä Peräpohjolan opistolla Torniossa. Ensimmäinen tapaaminen on
30.-31.3.2019 ja toinen tapaaminen 18.-19.5.2019.

Tapaamisilla haluamme kuulla teidän perheenne tarinaa, vahvuuksia, tuen tarpeita sekä toiveita siitä, kuinka nepsy-perheitä voisi tukea. Tapaamisilla on yhteistä mukavaa ohjelmaa koko perheelle sekä omaa ohjelmaa vanhemmille, lapsille, joilla on nepsykirjoa sekä sisaruksille. Perheet valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tapaamiset ja yöpyminen ovat perheille maksuttomia.

Ilmoittaudu laittamalla sähköpostia tai soittamalla Maisa Kosolalle, maisa.kosola@kvps.fi, p. 0207 713 532

Loiste -hanke on Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hanke, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2017 alkaen. Loiste tukee perheitä, joissa lapsella on jokin neuropsykiatrinen häiriö tai sellaisen piirteitä. Hankkeen aikana luodaan vahvuusperustainen ja perhelähtöinen LOISTE -malli, jota perheet ovat aktiivisesti mukana kehittämässä.
Hankkeesta voit lukea lisää kotisivuiltamme.

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja