KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtaja Päivi Karista sosiaalineuvos

Kirjoitettu: 17.5.2019, Elina Leinonen

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tänään myöntänyt KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtaja Päivi Karille sosiaalineuvoksen arvonimen. Arvonimeä hakivat Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy. Kehitysvammaisten Tukiliitto antoi hakemukseen puoltavan lausunnon.

Arvonimi on arvokas tunnustus paitsi Päiville myös Tukenan ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön tekemälle työlle. Arvonimeen liittyvät juhlallisuudet vietämme myöhemmin ensi syksynä Imatralla Poutapilven järjestämien vuosipäivien yhteydessä.

Tukena on yksi merkittävimmistä kehitysvammaisille ihmisille palveluita Suomessa tuottavista toimijoista. Tukenan omaisjärjestötausta ja yhteiskunnallisen yrityksen status erottavat sen positiivisella tavalla palvelualan muista toimijoista. Viime vuosien voimakkaasta kasvusta huolimatta yhtiön strategisena valintana on ollut edelleenkin keskittyä kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden yksilöllisten palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Päivi Karin toimintaa Palvelusäätiön esimies- ja johtotehtävissä ja vuodesta 2007 alkaen KVPS Tukena Oy:n toimitusjohtajana on ohjannut yhteisesti KVPS-konsernille määritetty perustehtävä ja visio; tehtävänämme on auttaa ja tukea kehitysvammaista ja erityistä tukea tarvitsevaa ihmistä sekä heidän läheisiään. Visiomme on kehitysvammaisen ja erityistä tukea tarvitsevan ihmisen osallisuus, hyvä elämä ja läheisten luottamus.

Päivi Kari on vaalinut tiivistä yhteyttä Kehitysvammaisten Tukiliittoon, joka on KVPS-konsernin perustajana keskeinen sidosryhmämme valtakunnallisesti ja paikallisesti. Puhumme Tukiliitto-perheestä, johon kuulumme ja joka muodostaa toimintamme vahvan perustan. Olemme ylpeitä näistä juuristamme ja niihin tukeutuen haluamme edelleen kasvattaa siipiämme. Olemassaolomme ja toimintamme perusta on näissä juurissa ja ne määrittelevät tavoitteet yhteiskunnallisessa tehtävässämme – hyvän elämän edellytyksiä ja mukana hyvässä elämässä.

Lämpimät onnittelut Päiville!

Markku Virkamäki, KVPS Tukena Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Jere Metsähonkala, KVPS Tukena Oy:n varatoimitusjohtaja

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.