Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hyvät käytännöt saivat tunnustusta Wienissä

Kirjoitettu: 26.2.2019, Katri Malte-Colliard

Kansainvälinen Zero Project -konferenssi järjestettiin jälleen 20.-22.2. Saimme tunnustusta sekä Muuttovalmennuksen että Läheisyhteistyön toimintamalleista että Vammaiskortin kehittämisestä Suomessa.

TOPHOUSE-projektin tunnustukset

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimintamallit saivat TOPHOUSE -projektin tunnustuksen Euroopan laajuisina hyvinä käytäntöinä:

Muuttovalmennus tukee muuttajaa ja läheisiä elämänmuutoksessa ja muuttoon valmistautumisessa. Tutustu Muuttovalmennukseen tästä linkistä.

Läheisyhteistyö hyvän elämän tukena -mallin avulla henkilökunta ja läheiset voivat edistää yhdessä kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten hyvää elämää. Tutustu julkaisuun tästä linkistä.

Kiitämme lämpimästi TOPHOUSE-projektia tunnustuksesta. Molempia toimintamalleja on kehitetty jo vuosia yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja KVPS Tukena Oy:n henkilöstön, kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten, läheisten ja kumppaneidemme kanssa. Toimintamallit ovat edistäneet hyvää yhteistyötä läheisten kanssa, osallisuutta yhteisöissä, oman näköistä elämää ja itsemääräämisoikeutta. Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Lisätietoa:
Muuttovalmennus katja.marjamaki@kvps.fi
Läheisyhteistyö kirsi.konola@kvps.fi

Lisätietoa TOPHOUSE-projektista tästä linkistä.

Zero Project 2019 -tunnustuspalkinto Vammaiskortille

Suomen Vammaiskortti valittiin yhdeksi merkittäväksi innovatiiviseksi käytännöksi, joka edistää vammaisten ihmisten itsenäistä elämää. Tämä tunnustus kuuluu kaikille Suomessa Vammaiskorttia kehittäville tahoille. Kiitämme kumppaneitamme Kelaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitosta (THL), Vammaisfoorumia, Jaatinen ry:tä, Sosiaali- ja terveysministeriötä ja STEAa. Suuri kiitos myös kaikille kortin käyttäjille ja Vammaiskorttikohteille!

Vammaiskortteja on helmikuussa 2019 myönnetty n. 6000 kappaletta. Vammaiskorttikohteita on noin 200 ympäri Suomea.

Lisätietoa Vammaiskortista
www.vammaiskortti.fi

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja