Kehitysvammaisten Palvelusäätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Kirjoitettu: 17.6.2019, Elina Leinonen

Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena yhteiskunnallisten ja liiketoiminnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

– Kehittämiemme palvelujen ja toimintamallien tavoitteena on mahdollistaa kehitysvammaisten ihmisten täysi kansalaisuus ja osallisuus. Tuemme mahdollisuutta elää aktiivisena kansalaisena omassa lähiyhteisössä, kumppanuusjohtaja Petra Rantamäki kuvaa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toiminnan yhteiskunnallisia tavoitteita. – Toimintamme perustuu avoimuuteen ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. Nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Lisätietoja

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto
niina.ollikka@suomalainentyo.fi, puh. 040 674 8773

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.
www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.
www.suomalainentyo.fi

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.