Katso juuri julkaistu Arvolupaus-videomme!

Kirjoitettu: 5.9.2019, Elina Leinonen

Yrittäjän päivän kunniaksi Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO julkaisee Arvolupaus-videomme. Video kertoo, kuinka arvomme näkyvät Aurinkolinnan asukkaan, Joonas Rasisen, arjessa.

Tänään Yrittäjän päivänä juhlitaan yrittämistä ja yrityksiä. Erilaisten perinteisten yritysten lisäksi Suomi tarvitsee yhteiskunnallisia yrityksiä, jotka rakentavat vastuullisen liiketoiminnan keinoin parempaa Suomea ja jokaiselle hyvää elämää.

ARVO-lupaus osoittaa sitoutumista eettisiin arvoihin

ARVO-lupaus on Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n jäsenten allekirjoittama eettisyystakuu, joka osoittaa vahvan, julkisen sitoumuksen arvopohjaiseen, vastuulliseen liiketoimintaan.

”Yhteiskunnallisissa yrityksissä vastuullisuus ja arvopohjainen tekeminen ovat liiketoiminnan tärkeimpiä lähtökohtia. Vaikka yhteiskunnalliset yritykset toimivat hyvin erilaisilla aloilla ja kirjavien asiakasryhmien parissa, niitä yhdistävät tietyt eettiset periaatteet, jotka olemme jäsentemme kanssa koonneet yhteiseen ARVO-lupaukseen”, kertoo Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen.

ARVO-lupauksessa yhteiskunnallisten yritysten liiton jäsenet sitoutuvat kantamaan vastuuta ihmisestä ja ympäröivästä yhteiskunnasta, ohjaamaan taloudellisen tuloksensa takaisin yhteiskunnalliseen toimintaan, toimimaan ympäristön kannalta vastuullisesti ja pitämään liiketoimintansa avoimena ja hyvän hallintotavan mukaisena. ”Lisäksi on merkittävää, että myös keskenään kilpailevat yritykset tunnustavat lupauksessa yhteistyön ja kumppanuuksien merkityksen yhteiskunnallisten tavoitteiden saavuttamisessa”, Lipponen toteaa.

Lue lisää ARVOn sivuilta! ARVO-lupaus

Video kertoo Joonas Rasisen arjesta

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy ovat molemmat yhteiskunnallisia yrityksiä: Emme tavoittele taloudellista voittoa, vaan käytämme toimintamme tuotot palveluidemme kehittämiseen ja hyvän elämän rakentamiseen. Edistämme yhteiskunnallista hyvää ja pyrimme ratkaisemaan hyvinvoinnin haasteita. Kaiken työmme yhteiskunnallisena tavoitteena on, että ihmisoikeudet, aito yhdenvertaisuus ja aktiivinen kansalaisuus toteutuisivat.

Lue lisää ARVOn sivuilta!
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy: Vastuu ihmisestä ja yhteiskunnasta

Tänään alkava videokampanja tekee näkyväksi ARVO-lupauksen toteutumisen yhteiskunnallisten yritysten käytännön arjessa. Ensimmäinen kampanjavideo kertoo ARVO-lupauksen kohdasta: vastuusta ihmisestä ja yhteiskunnasta. Video kertoo Aurinkolinnan asukas Joonas Rasisen arjessa.

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Lisätietoja