Jari Nurmi aloitti KVPS:n hallituksessa

Kirjoitettu: 8.11.2017, Elina Leinonen

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallituksessa aloitti työskentelynsä uusi jäsen, Jari Nurmi, joka on myös asiantuntijaryhmämme edustaja, kokemusasiantuntija ja aktiivinen vaikuttaja.

– Näen mukanaolon hallituksessa hyvänä mahdollisuutena päästä keskustelemaan asioista. Eniten minua kiinnostaa asuminen ja sen kehittäminen, Jari Nurmi toteaa.

Hallituksen jäsenenä Jari Nurmi haluaisi omalta osaltaan vaikuttaa kehitysvammaisten ihmisten oikeuteen päättää omasta elämästään, edistää henkilökohtaista budjetointia ja ehkäistä pakkomuuttoja.

Jari Nurmi on asioita syvällisesti pohtiva ja niistä mielellään keskusteleva puutarhuri Porista. Paitsi työllistymisen karikoista Jarille on kertynyt laaja kokemusten kirjo myös erilaisista asumisen vaihtoehdoista. Kokeilluksi on tullut niin asuntola, perhehoito kuin tuettu ja itsenäinen asuminenkin.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toiminta on tullut Jari Nurmelle tutuksi asiantuntijaryhmässä, jonka jäsenenä hän työskennellyt nelisen vuotta. Asiantuntijaryhmä koostuu kokemusasiantuntijoista, jotka osallistuvat aktiivisesti Palvelusäätiön toimintojen ja palveluiden kehittämiseen.

– Erilaisten kehittämishankkeiden yhteinen ideointi on ollut parasta ja tuonut eniten onnistumisen kokemuksia, Jari Nurmi pohtii.

Kuva: Anna-Liisa Nikus

Kommentoi

Osallistu keskusteluun, ota kantaa ja kerro ajatuksesi!

Täytäthän kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.