Torstaikahvila

Torstaikahvila tarjoaa ohjattua toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa karaoken ja erilaisten teemailtojen parissa. Kahvila on avoinna kaikille torstaisin klo 16–19.30 Tulppaanitalossa Tampereella.

Torstaikahvilan syyskausi alkaa 7.9.2017. Kahvila on syyskaudella auki 14.12. saakka joka torstai.
Torstaikahvilan järjestävät yhteistyössä Nääsville ry ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiö.

Syksyn ohjelma

SYYSKUU
7.9. KARAOKEA, KAHVITTELUA
14.9. KARAOKETANSSIT
21.9. KARAOKEA, KAHVITTELUA
28.9. LIVE: PATRIK ALAPIRTTI

LOKAKUU
5.10. KARAOKEA, KAHVITTELUA
12.10. LIVE: MARA BALLS
19.10. KARAOKEA, KAHVITTELUA
26.10. HALLOWEEN / TAIKURI

MARRASKUU
2.11. KARAOKEA, KAHVITTELUA
9.11. TEEMA: AVOIN LAVA
16.11. KARAOKEA, KAHVITTELUA
23.11. KARAOKEA, KAHVITTELUA
30.11. LIVE: ORGANIC COTTON BEAT

JOULUKUU
7.12. KARAOKEA, KAHVITTELUA
14.12. TEEMA: PIKKUJOULUT

Torstaikahvila

Kahvilatoiminta mahdollistaa turvallisen tavan harjoitella itsenäistä elämää, opetella rahan käyttöä ja solmia kodin ulkopuolisia suhteita.

Haluamme tarjota asiakkaille lämmintä tunnelmaa, rentoa yhdessäoloa, hauskaa ohjelmaa – karaokea, tanssia, vaihtuvia teemailtoja ja livemusiikkia. Karaokesta vastaa dj Antti Ylinen.

Myymme edullisesti suolaisia ja makeita herkkuja. Ostoksiin voi halutessaan varata hieman rahaa – kolmella eurolla pääsee alkuun ja viidellä elää jo herroiksi!

Kahvila vastaa toiminnastaan oviensa sisäpuolella. Asiakkaat voivat tulla kahvilaan itsenäisesti tai avustajansa kanssa. Tavoitteenamme on tukea asiakkaiden omatoimisuutta. Jos asiakas tarvitsee tukea ruokailussa tai muissa toimissaan, edellytämme henkilökohtaisen avustajan mukana oloa.

Mitä on Nääsville-toiminta?

Nääsville ry kymmenen sosiaalialan järjestön muodostama yhdistys, jonka tarkoituksena on kokeilla ja kehittää kotona selviytymistä edistäviä toimintoja ikäihmisten, kehitysvammaisten ihmisten ja muiden erityisryhmien tukemiseksi. Toimintojen avulla pyritään edistämään asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, edesauttamaan heidän omatoimista selviytymistään ja ennaltaehkäisemään raskaiden palvelujen piiriin joutumista.

Nääsvillen toiminta rahoitetaan Raha-automaattiyhdistyksen ja Tampereen kaupungin avustuksilla sekä asiakasmaksutuloilla.

Kuvia

Kartta


Lisätietoja